сряда, 11 февруари 2009 г.

Приятелство меду мъж и жена?

Може ли да съществува приятелство между мъж и жена? Разбира се, че може.... В някой от следните случаи или проявления:

- Твоята дефиниция за чисто, безкористно, духовно, платоническо и светло приятелство между мъж и жена включва и секс.

- Ти самият си абсолютно съгласен да виждат в теб безполово мекотело, което не крие никакви опасности. Устройва те вероятността отсрещния по-скоро да му се случи да бъде привлечен от нощното ти шкафче, отколкото от теб. Философията ти звучи така: „Аз съм отблъскващ за противоположния пол, това е прекрасно”.

- Ако поне едно от твърденията е твое: „Разбира се че има приятелство между мъж и жена - моят приятел една година ми беше приятел и после ми стана гадже.”, „Имам много добри приятели мъже, за най-добрият от тях се ожених”, „Най-добрият ми приятел е до мен от 7 години. Юли месец ще се оженим”.

- Възрастовата разлика между двамата, без значение в чия полза, е поне 50 години. И с категоричното условие единият от двамата не е педофил, некрофил, геронтофил или някакъв друг „фил”.

- Твоят съпруг или гадже не само не обръща внимание, а даже те поощрява да излизаш или да оставаш да спиш у приятеля си Иван. Т.е. – той не смята, че животинското в човека е толкова силно, че двама души от различен пол да не могат да общуват платонически и без сексуални подбуди.

- Предварително сте се разбрали, че нищо не може да се получи между вас. Хипотетично приемаме, че и двамата - в името на дадената дума, по-скоро бихте умрели, отколкото бихте я нарушили. Задължително условие – абсолютно владеете и контролирате собствените мисъл, емоция и сърце (като поетично, а не анатомично понятие в случая).

- Един от двамата е страхлив и не смее да признае или направи първата крачка към друго ниво. Примирява се, казва си едно „еххх....съдба” или „ми майната му, това е положението – нали поне се виждаме всеки ден, не е малко”. Житейското му кредо става „все пак нещо е повече от нищо” и даже от някакъв момент започва да му харесва заедно да избирате козметика и да си лакирате ноктите на краката.

- Адски перверзно удоволствие изпитваш от това, да си разхождач, компаньон и душеприказчик. Обичаш да слушаш за тръпките на другите повече, отколкото да мислиш за своите.

- Попаднал си на съвършения алтруист, за който смисъла е в това да те закриля, подкрепя, разбира, помага, съветва. Той не се възползва от това, че знае и кътните зъби, за да те манипулира и да преследва свои цели. Той е извънземен.

- Единият от двамата (или за по-сигурно и двамата) сте гейове. - И мъжът и жената са импотентно/фригидни. Нелечимо.

- Приятелката ти е много дебела и грозна, респективно – приятелят ти има адски противно физическо излъчване и няма никакъв, ама никакъв шанс да се изкушиш да докоснеш нещо, различно от душата му/й.

- Много лесно, в някакъв задължителен момент, може да преглътнеш, че си отхвърлен и гордостта не ти е присъща черта. - Не правиш научна разработка и не си отдаден на анализа: „Как от добро приятелство да преминем към добър секс?”.

- Никога не се смеете заедно, защото знаете за връзката на еротичното със смешното, както и на смешното и сексуалното.

- Оооо...и категорично никога не попадате заедно в атмосфери, в които има камини, свещи или звучи нещо подобно:

Няма коментари:

Публикуване на коментар